Antena Meniu Search
x

Video La doar 5 ani, un băieţel a colindat toată România din ataşul motocicletei. "Pasiune din familie"

S-a deschis sezonul motoarelor turate. Sute de motociclişti au făcut spectacol pe străzile din Baia Mare. Dincolo de parada bolizilor pe două roţi, evenimentul a avut ca scop conștientizarea şoferilor asupra prezenţei motocicliştilor în trafic. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 22.04.2023, 21:32

Vezi și

Pasiunea pentru motociclete se moşteneşte din familie. La doar 5 ani, un băieţel a văzut deja toată ţara din ataş. "E pasionat. E în familie, de la bunicul meu. Cât ar fi... Mulţi ani, foarte mulţi ani", spune Robert Raț

Parada motocicliştilor, în Baia Mare

Într-o comunitate dominată în general de bărbaţi, Adriana e regina şoselelor. Dragostea pentru motoare a descoperit-o în urmă cu 13 ani când şi-a cumpărat prima motocicletă. A călătorit pe două roţi în Italia, Austria și Croația. A remarcat diferenţa de atitudine a şoferilor străini, faţă de cei români, în trafic.

"Şoferii, din păcate, din ţara noastră, puţin mai... Nu sunt conştienţi că şi noi existăm şi suntem participanţi la trafic. În străinătate sunt mult mai obişnuiţi oricum cu genul ăsta de motoare şi acolo au mult mai multă grijă", povesteşte ea.

Pe acelaşi subiect

Specialiștii vin chiar cu câteva recomandări pentru șoferi. "La schimbarea de sens de pe o bandă pe alta, la manevrele pe care le fac să le semnalizeze din timp. Ca motocicliştii să poată să îşi dea seama de intenţia pe care o are şoferul şi, bineînţeles, viceversa e valabilă", spune Raul Silaghi, organizator.

Vedeta: o motocicletă de 20.000 de euro

Vedeta zilei a fost o motocicletă de familie, care valorează 20.000 de euro. "Firmă nemţească, are un motor de broscuţă, din ani '70-'80, motor de 1.6, carburaţie, ideală pentru familie. Costurile sunt costuri. Pasiunea e mai importantă", crede Răzvan

Deschiderea sezonului moto a adunat la start peste 300 de motocicliști care au pornit într o paradă pe străzile din Baia Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » La doar 5 ani, un băieţel a colindat toată România din ataşul motocicletei. "Pasiune din familie"