Antena Meniu Search
x

Fals jandarm, demascat în Mureş. Cum se folosea bărbatul de pretinsa meserie ca să facă rost de bani

Un bărbat din judeţul Mureş a fost reţinut pentru 24 de ore, în urma unor percheziţii domiciliare, după ce s-a stabilit că a împrumutat diverse sume de bani, pretinzând că este jandarm pentru a fi credibil.

de Redactia Observator

la 04.04.2024, 15:49

- Shutterstock (scop ilustrativ)

"La data de 3 aprilie 2024, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, au pus în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, prin folosirea de calităţi mincinoase. În fapt, în perioada octombrie 2022 - august 2023, un bărbat din judeţul Mureş ar fi solicitat, cu titlu de împrumut, diverse sume de bani, de la diferite persoane. Pentru a obţine încrederea persoanelor vătămate, acesta s-ar fi prezentat drept jandarm, arătându-le, în acest sens, fotografii cu el în uniforma de serviciu", a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş într-un comunicat de presă.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Poliţiei municipiului Sighişoara, Serviciului Criminalistic şi al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale, relaetază Agerpres.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, a precizat IPJ Mureş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Fals jandarm, demascat în Mureş. Cum se folosea bărbatul de pretinsa meserie ca să facă rost de bani