Antena Meniu Search
x

Video Familia regală a adus o mare bucurie localnicilor nevoiaşi din Săvârşin înainte de Crăciun. Majestatea Sa Margareta le-a oferit personal alimente

Familia regală aduce o mare bucurie familiilor nevoiaşe din Săvârşin. Majestatea Sa Margareta a ţinut neapărat să înmaneze personal alimente şi produse de igienă, de mare ajutor în preajma sărbătorilor de iarnă, celor care se descurcă mai greu în această perioadă. A fost o întalnire cu emoţii, care a devenit deja o tradiţie în Săvârşin, încă de pe vremea regelui Mihai. 

de Redactia Observator

la 20.12.2023, 08:05

Cu câteva zile înainte de Crăciun, familiile nevoiaşe din Săvârşin primesc cadouri chiar de la custodele coroanei. Întâlnirea este de fiecare dată emoţionantă, pentru că localnicii sunt uimiţi să o vadă pe Majestatea Sa Margareta în carne şi oase, ascultându-le ofurile. 

Reporter: E prima dată când o vedeţi?

Localnică: Nu, mai de mult timp o vedem. M-am bucurat foarte mult. 

Reporter: Venea şi regele?

Localnică: Da, venea şi Regele până, Dumnezeu să-l ierte, a trăit, a venit şi el şi el în fiecare an si ne-a adus, acum vine Prinţesa.   

Copiii sunt la fel de emoţionaţi ca şi părinţii lor, deşi sunt prea mici să înţeleagă ce se întâmplă.

Localnică: Anul trecut a dat mâna cu d-na Margareta asta mic şi a zis după ce a plecat, vai, mami, eu nu mă mai spal pe mână. 

Sute de familii din Săvârşin vor primi cutii cu alimente şi alte produse

Câteva sute de familii din Săvârşin vor primi alimente şi produse de strictă necesitate, care să le facă sărbătorile mai uşoare.

Localnică: Suntem săraci. Eu sunt văduvă de de 5 ani şi am o pensie de 1.100 de lei, din aia trăiesc şi contează foarte mult pentru mine. 

Ioan Vodicean, primar Săvârşin: S-a pregătit un număr de 300 de pachete, care vor fi distribuite unor familii cu probleme financiare. Cei care le-au primit au fost bucuroşi să aibe un oaspete regal în curtea sa.  

Castelul de la Săvârşin este reşedinţa privată preferată de familia regală. Custodele coroanei, Majestatea sa Margareta, s-a implicat încă de la început în viaţa comunităţii locale, alături de tatăl sau regele Mihai, atunci când acesta era în viaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Familia regală a adus o mare bucurie localnicilor nevoiaşi din Săvârşin înainte de Crăciun. Majestatea Sa Margareta le-a oferit personal alimente