Antena Meniu Search
x

Familia Regală a României a anulat călătoria tradiţională cu trenul regal de 1 Decembrie

Familia Regală a României a anulat tradiționala călătorie de 1 Decembrie cu trenul regal prin orașele țării. Decizia a fost luată din cauza situaţiei actuale în ceea ce priveşte epidemia de Covid 19. În schimb, rememorează într-un clip video prezenţa fiecărei generaţii a Familiei Regale în tren.

de Redactia Observator

la 01.12.2021, 11:10

Familia Regală a României anunţat că nu poate efectua călătoria tradiţională cu trenul regal, de 1 Decembrie, în oraşele ţării, în condiţiile actuale, dar rememorează printr-un clip video, postat pe pagina oficială de Facebook, prezenţa fiecărei generaţii a Familiei Regale în tren.

„Călătoria cu Trenul Regal de astăzi, 1 Decembrie 2021, are loc virtual. Filmul rememorează prezenţa fiecărei generaţii a Familiei Regale în tren.La mulţi ani tuturor românilor!”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook FamiliaRegală. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Sperăm ca, anul viitor, cu ocazia Centenarului Încoronării de la Alba Iulia, Trenul Regal să fie din nou pe şine, parcurgând simbolic drumul Încoronării”, precizează mesajul, potrivit news.ro.

Călătoria aduce, în fiecare an, omagiu Regelui Ferdinand Întregitorul şi Reginei Maria, în amintirea zilei Marii Uniri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Familia Regală a României a anulat călătoria tradiţională cu trenul regal de 1 Decembrie