Antena Meniu Search
x

Galerie foto Familie spulberată de o şoferiţă care a intrat pe contrasens, în Timiş: Mama, tatăl şi fiul de doi ani au murit pe loc. Un băieţel de 7 ani singurul supravieţuitor

Tragedie uriaşă pe o şosea din Timiş. O familie a fost decimată de o şoferiţă de 32 de ani care a intrat pe contrasens. Mama, de 28 de ani, tatăl, de 32 de ani, şi un copil de un an şi 3 luni au murit la locul accidentului. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ei, informează reporterul Observator Iulia Pop.

de Monica Palade

la 27.03.2022, 22:17

Vezi și

Celălalt copil, un băiat de 7 ani, a fost rănit în urma accidentului şi a fost transportat la spital. Rănită a fost şi şoferiţa care se face vinovată de accidentul care a avut loc pe DJ 591 A dinspre Săcălaz spre Sânmihaiu Român. Impactul a fost atât de violent, încât bucăţi din autoturisme s-au împrăştiat zeci de metri.

Ce spun poliţiştii

Pe DJ 591 A a avut loc un accident grav între doua autovehicule. 3 persoane au decedat. O femeie în vârstă de 32 de ani conducea un autoturism pe DJ 591 A dinspre Săcălaz spre Sânmihaiu Român,iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism, care se deplasa regulamentar din sensul opus de mers,condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani.

În urma impactului conducătorul auto, soția acestuia în vârstă 28 de ani și un băiețel de aproape 2 ani au decedat,iar celălalt copil al familiei, un băiat de 7 ani a fost rănit și transportat la spital. De asemenea, a suferit vătămări și conducătoarea auto.

Polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Familie spulberată de o şoferiţă care a intrat pe contrasens, în Timiş: Mama, tatăl şi fiul de doi ani au murit pe loc. Un băieţel de 7 ani singurul supravieţuitor