Antena Meniu Search
x

Familie, spulberată într-un accident teribil pe DN1. Impactul a fost atât de puternic, încât o persoană a fost aruncată la zeci de metri, pe asfalt

Trei persoane, dintre care doi soţi, şi-au găsit sfârşitul într-un accident teribil, petrecut pe DN1, în judeţul Prahova.

de Redactia Observator

la 13.01.2024, 08:17

Vezi și

Două maşini s-au ciocnit frontal, după ce unul dintre şoferi nu a acordat prioritate la intrarea pe şoseaua naţională de pe un drum secundar.

Impactul a fost atât de violent, încât o persoană a fost aruncată la zeci de metri pe asfalt, iar alte cinci au rămas încarcerate. Imediat, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie. În sprijinul salvatorilor, a fost trimis şi un elicopter SMURD.

În ciuda eforturilor medicilor, şoferul care a provocat nenorocirea a murit la scurt timp pe patul de spital. Traficul a fost blocat în zonă zeci de minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Familie, spulberată într-un accident teribil pe DN1. Impactul a fost atât de puternic, încât o persoană a fost aruncată la zeci de metri, pe asfalt