Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fapte bune din partea lui Morar şi Buzdugan, în prag de Crăciun

În prag de sărbători, Bucureştiul s-a transformat în cel mai frumos oraş - Oraşul faptelor bune.

de Redactia Observator

la 24.12.2017 , 11:35

În prag de sărbători, Bucureştiul s-a transformat în cel mai frumos oraş - Oraşul faptelor bune. Timp de o săptămână, DJ-ii Radio Zu şi-au dat întâlnire în Piaţa Universităţii, unde s-au întâmplat miracole.

Morar, Buzdugan şi alţi 6 DJ s-au izolat, timp de o săptămână, în Casa Radio Zu din Piaţa Universităţii. Şi-au propus să strângă fonduri pentru sute de oameni cu care destinul nu a fost deloc blând. Apelul la compasiune nu a rămas fără ecou. Românii cu suflet mare au donat bani, astfel că sute de dorinţe s-au îndeplinit.

Povestea Ilincăi este una dintre cele mai impresionante. Are 3 ani şi s-a născut cu o boală rară - o disfuncţionalitate a măduvei osoase. Este, însă, prea mică ca să înţeleagă ce i se întâmplă. 

Vezi și

Pentru Gabriela, mama Ilincăi, durerea n-are margini. Nu şi-a pierdut, însă, speranţa, deşi a trecut prin multe greutăţi.

În minuni crede şi mătuşa Anei. Fetiţa de 13 ani este diagnosticată cu cancer osos.  Vestea a picat ca un trăsnet peste familie, care n-a încetat - să lupte. 

Ana este internat într-un spital din Tel Aviv, iar tratamentul costă 40.000 de euro. În doar câteva zile, au fost strânşi toţi banii de care copila are nevoie ca să se facă bine. 

Mihai Morar, realizator TV: "Ana si Ilincuta au fost cele mai importante cazuri pentru care ne-am dat sufletul ca sa strangem cat e nevoie. Si am strans cat e nevoie, chiar si peste."

Deşi DJ-ii Radio Zu n-au mai trecut 7 zile pe acasă, a meritat efortul. În Casa Zu s-au scris sute de poveşti cu final fericit. 

Daniel Buzdugan: "Vreau sa spun ca n-am cumparat nici brad de Craciun, nici mancare, nici cadouri, dar vreau sa spun ca ma simt mult mai fericit decat daca as fi stat pe la cozile din supermarketuri."

Peste 300 de oameni au fost ajutaţi în Oraşul faptelor bune. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Fapte bune din partea lui Morar şi Buzdugan, în prag de Crăciun