Antena Meniu Search
x

Fără inimă: O femeie de 39 de ani din Vâlcea a născut în baia unui magazin de matriale de construcții și și-a aruncat copilul la gunoi, după ce l-a pus în sac

Nici plânsul copilului, nici trupul firav care abia a prins viață nu a înduplecat-o. O femeie de 39 de ani din Vâlcea a născut în baia unui magazin de materiale de construcții, după care și-a luat bebelușul, l-a pus într-un sac și l-a aruncat la gunoi, chiar în curte.

de Monica Palade

la 28.04.2023, 08:04

Vezi și

Fără inimă și fără regrete, și-a văzut liniștită de drum, fără să se uite înapoi. Alarma a fost dată, în scurt timp, de femeia de serviciu, care a găsit mult sânge în timp ce intrase să spele pe jos.

L-a aruncat ca pe ultimul gunoi

Reprezentanții magazinului s-au uitat pe camere și au început să cerceteze locul, după ce au anunțat și autoritățile.

După o oră nebună, în care deznădejdea s-a îmbinat cu speranța, bebelușul a fost găsit în gunoi. Undeva acolo sus, un înger a vegheat asupra lui și l-a ținut în viață. Micuțul a ajuns la maternitate, a fost preluat de medici, care au anunțat că s-a născut sănătos, cu 3.200 kilograme.

Pe acelaşi subiect

Mama a reușit să fie identificată, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămarea nou-născutului, informează reporterul Observator Diana Sperețoiu.

Ce spun polițiștii

La data de 27 aprilie a.c., un bărbat a sesizat Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că, într-un grup sanitar dintr-un spațiu comercial din municipiu, este o cantitate însemnată de sânge, atât pe podea, cât și pe pereți.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă.

Din primele verificări efectuate, a fost identificat, într-un sac, în parcare, un copil nou-născut, care prezenta semne vitale.  Acesta a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată, în urma desfășurării cu operativitate a investigațiilor, polițiștii au reușit la scurt timp după sesizare, identificarea mamei nou-născutului care ar fi abandonat copilul, fiind vorba despre o femeie, din județul Vâlcea.

În cauză, polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea,  efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămarea nou-născutului, urmând să stabilească cu exactitate împrejurările de fapt ale cauzei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Fără inimă: O femeie de 39 de ani din Vâlcea a născut în baia unui magazin de matriale de construcții și și-a aruncat copilul la gunoi, după ce l-a pus în sac