Antena Meniu Search
x

Tânăra de 17 ani din Oțelu Roșu, dată dispărută acum 4 zile, a fost găsită spânzurată!

Adolescenta de 17 ani din Oţelu Roşu, judeţul Caraş Severin, dată dispărută în data de 22 noiembrie, a fost găsită moartă.

Adolescenta de 17 ani din Oţelu Roşu, judeţul Caraş Severin, dată dispărută în data de 22 noiembrie, a fost găsită moartă. Potrivit primelor informaţii, fata s-ar fi sinucis, informează expressdebanat.ro

Anna Emanuela Florei, de 17 ani a dispărut de acasă, în urmă cu patru zile. Părinţii fetei au anunţat de urgenţă autorităţile, iar oamenii legii au căutat-o fără încetare. Tânăra a fost găsită astăzi, decedată, în sediul unor foste societăţi comerciale.

„Ieri, în jurul orei 18.40, am fost sesizați despre faptul că o persoană de sex feminin a fost găsită spânzurată în zona unor ruine ale unor societăți comerciale de pe raza localității Oțelu Roșu. La examinarea exterioară a cadavrului nu s-au observat urme vizibile de violență. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. Continuăm cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, ne-a declarat Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Apropiaţii povestesc că fata ar mai fi avut în trecut tentative de suicid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Tânăra de 17 ani din Oțelu Roșu, dată dispărută acum 4 zile, a fost găsită spânzurată!