Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O puştoaică din Babadag este ruptă în bătaie de trei femei, după ce iese din magazin. Îi rup părul, o calcă pe cap şi o lovesc cu o cruzime inimaginabilă (Video)

Astăzi, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea s-a sesizat din oficiu după ce pe reţelele de socializare au publicate imagini în care o puştoaică este bătută cu bestialitate de trei femei de etnie romă.

de Redactia Observator

la 12.06.2018 , 16:08

O puştoaică este umilită şi ruptă în bătaie de trei femei, în Tulcea. Îi rup părul, o calcă pe cap şi o lovesc cu o cruzime inimaginabilă O puştoaică este umilită şi ruptă în bătaie de trei femei, în Tulcea. Îi rup părul, o calcă pe cap şi o lovesc cu o cruzime inimaginabilă

Astăzi, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea s-a sesizat din oficiu după ce pe reţelele de socializare au fost publicate imagini în care o puştoaică este bătută cu bestialitate de trei femei de etnie romă.

În înregistrare se vede cum, timp de 2 minute, fata din Babadag este ţinută de cele trei femei, care o bat cu o cruzime greu de imaginat.

La un moment dat, una dintre agresoare se urcă cu picioarele pe fată, în timp ce celelalte două o trag de păr, una într-o parte, alta în partea opusă.

Articolul continuă după reclamă

Cel care a filmat agresiunea nu a intervenit absolut deloc în ajutorul victimei, ba mai mult, se aude cum râde şi se distrează pe seama imaginilor care i se derulează în faţă.

Pe acelaşi subiect

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

În acest caz, Poliţia a întocmit un dosar penal privind infracțiunile de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice. În prezent, o echipa mixta formata din politisti de investigații criminale, ordine publică și SAS desfășoară investigații și audieri.

Investigațiile vor stabili când s-au produs infracțiunile şi cine sunt suspecți în această cauză.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » O puştoaică din Babadag este ruptă în bătaie de trei femei, după ce iese din magazin. Îi rup părul, o calcă pe cap şi o lovesc cu o cruzime inimaginabilă (Video)