Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dan Negru o contrazice pe Simona Halep după discursul pe Arena Naţională: "E o scuză! Nu suntem mici! Doar neputincioși…" (VIdeo)

Vedeta Antenei 1 Dan Negru o contrazice pe Simona Halep, după discursul susţinut de constănţeancă pe Arena Naţională, acolo unde a prezentat fanilor trofeul câștigat la turneul de mare șlem Roland Garros.

de Redactia Observator

la 12.06.2018 , 14:02

Dan Negru o contrazice pe Simona Halep după discursul susţinut la Arena Naţională: "Nu suntem mici. E o scuză! Doar neputincioși…" Dan Negru o contrazice pe Simona Halep după discursul susţinut la Arena Naţională: "Nu suntem mici. E o scuză! Doar neputincioși…"

Vedeta Antenei 1 Dan Negru o contrazice pe Simona Halep, după discursul susţinut de constănţeancă pe Arena Naţională, acolo unde a prezentat fanilor trofeul câștigat la turneul de mare șlem Roland Garros.

"Am auzit-o pe Simona Halep și pe multi alții spunând zilele astea ca “suntem o țara mică”. 

Nu suntem mici! Doar neputinciosi! 

Articolul continuă după reclamă

România e a 10 țara europeană ca număr de populație, peste Portugalia, Grecia sau Belgia si a 13 ca suprafața-aproape cât Anglia-peste Cehia, Olanda, Danemarca.Serbia e o țara mică, are vreo 8 milioane, a trecut printr-un război recent dar sunt lideri mondiali in multe sporturi. La ultima Olimpiada, la baschet, sârbii ( 8 milioane) au jucat finala cu americanii (300 milioane).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa l-au primit sârbii pe Novak Djokovic in Belgrad. Un alt sport pe care l-au dominat niște ani, de la Slobodan Zivojinovic la Novak. Nu suntem mici. E o scuza! Doar neputinciosi...", a scris Dan Negru, în urmă cu puţin timp, pe Facebook.

Comentariul lui Dan Negru vine după ce Halep a spus că și într-o țară mică precum România se poate face performanță.

“Sunt foarte mândră că sunt româncă. Acest lucru îl spun mereu. M-am născut aici, am început tenisul aici și iubesc această țară. Și într-o țară mai micuță se poate face o performanță mare”, a spus Simona Halep, ieri, la Arena Națională. 

Ieri, Simona Halep a fost primită cu aplauze pe Arena Naţională de 20.000 de oameni ridicaţi în picioare. Deşi închinat unei performanţe sportive, evenimentul de aseară a fost umbrit de un incident cu iz politic, în momentul în care Gabriela Firea a fost huiduită de o parte dintre suporterii veniţi pe Arena Naţională.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Sport » Dan Negru o contrazice pe Simona Halep după discursul pe Arena Naţională: "E o scuză! Nu suntem mici! Doar neputincioși…" (VIdeo)