Antena Meniu Search
x

O fată a fost înjurată şi bătută de agenţii de pază ai Spitalului Judeţean Craiova pentru că a intrat în afara orelor de vizită (Video)

O fată în vârstă de 19 ani, din Craiova, a depus plângere împotriva unor agenţi de pază ai Spitalului Judeţean Craiova după ce a fost agresată de aceştia.

O fată a fost înjurată şi bătută de agenţii de pază ai Spitalului Judeţean Craiova - gds.ro

O fată în vârstă de 19 ani, din Craiova, a depus plângere împotriva unor agenţi de pază ai Spitalului Judeţean Craiova după ce a fost agresată de aceştia.

Totul s-a întâmplat miercuri, la etajul patru al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, în timp ce fata aştepta ca iubitul ei să iasă dintr-o operaţie.

"Prietenul meu era în operație, iar eu trebuia să aștept o asistență care să mă anunțe când iese și de ce are nevoie. Eu eram singurul însoțitor. Cei de la securitate m-au lăsat să trec pe mine și alte persoane. Am stat la etajul patru, pe un hol, unde așteptam asistenta. Dânșii au venit la mine și mi-au spus să plec, iar eu le-am explicat de ce nu pot. Domnul din imagine a luat foc în momentul în care l-am întrebat de ce mă atinge, pentru că mă tot împingea. Am simțit oarecum ceva pe față, dar nu pot spune că m-a lovit. Atunci m-am panicat și am pornit telefonul, iar când am început să filmez acel agent s-a enervat foarte tare și a început să mă lovească peste telefon și mâini. Mi-a vorbit foarte urât, iar ceilalți doi care îl însoțeau râdeau", a precizat tânăra de 19 ani.

Pe acelaşi subiect

Pe imaginile filmate de fată se poate observa cum agentul de pază o înjură şi apoi o loveşte de mai multe ori peste mână până ce îi cade telefonul din mână, notează gds.ro.

Conducerea spitalului a explicat că scandalul a pornit de la fata care nu a înţeles că nu este oră de vizită şi a început să facă scandal.

Dr. Bogdan Fănuță, managerul SJU Craiova, a precizat că în acel moment paznicii spitalului au chemat echipa de intervenție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » O fată a fost înjurată şi bătută de agenţii de pază ai Spitalului Judeţean Craiova pentru că a intrat în afara orelor de vizită (Video)