Antena Meniu Search
x

Fata care a căzut prin geamul unui autobuz din Ploieşti este imobilizată la pat. Poliţiştii evită să înceapă ancheta

Un accident pentru care nimeni nu are până acum o explicaţie pune în cumpănă o viaţă. Fata care a căzut la începutul acestui an prin geamul unui autobuz din Ploieşti este imobilizată la pat, iar medicii spun că recuperarea ei va fi extrem de anevoioasă.

la 23.01.2019, 17:02
Vezi și

Un accident pentru care nimeni nu are până acum o explicaţie pune în cumpănă o viaţă. Fata care a căzut la începutul acestui an prin geamul unui autobuz din Ploieşti este imobilizată la pat, iar medicii spun că recuperarea ei va fi extrem de anevoioasă. Pentru că nu poate ajunge la şcoală, tânăra va fi obligată să repete clasa a 12-a. Între timp, părinţii şi avocatul fetei acuză autorităţile că nu se implică suficient în anchetă.

Un pas făcut în spate în autobuzul aglomerat i-a schimbat complet viaţa Alinei. Adolescenta a căzut pe şosea, printre maşinile care circulau în viteză. S-a lovit la cap şi la coloană. Medicii au operat-o de urgenţă.

Roxana Dumitru, mama fetei: Are operaţie în faţă, fisură la spate şi două inele la coloană fisurate.

Anca Păun avocat: Acest copil, încă o luna cel putin dacă nu două nu are voie sa se ridice din pat

Alina era pe bancheta din spate a unui autobuz, împreună cu două prietene, cînd a căzut pe geamul lateral care s-a desprins din cadru.

Deşi incidentul s-a întâmplat în urmă cu trei săptămâni, ancheta încă întârzie. Compania de transport a declarat, dupa incident, că fata ar fi fost îmbrâncită. Dar recunoaşte că geamul prin care a căzut fusese schimbat de câteva luni după un accident.

Nicolae Alexandri, director TCE Ploieşti: Este regretabil ca s-a produs acest accident. Autobuzul respectiv a fost reparat, lucrarea nu am făcut-o noi.

Nimeni nu a întrebat-o pe Alina ce s-a întâmplat, deşi fata susţine că geamul s-a desprins pur şi simplu.

Anca Păun avocat: Mie personal mi s-a spus la poliţie, în fata mamei, ca poate sa fie vina fetei, caz in care nu se va lua nicio măsură, dar depinde de acea expertiza a geamului

Avocata fetei a făcut apel şi la martorii accidentului să ajute pentru lămurirea incidentului. Poliţiştii spun că pe victimă nu au audiat-o ca să nu-i facă rău.

Raluca Brezeanu, purtator de cuvant IPJ Prahova: Tânăra nu a fost audiata pana in prezent deoarece s-a ţinut cont de recomandarile medicilor.

În timp ce se caută vinovaţii, eleva de clasa a 12-a trebuie să renunţe la planurile ei de viitor. Îşi va îngheţa anul şcolar pentru că nu se poate pregăti pentru Bacalaureat. Este ţintuită la pat şi ca să o poată îngriji, mama ei a fost nevoită să renunţe la serviciu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Fata care a căzut prin geamul unui autobuz din Ploieşti este imobilizată la pat. Poliţiştii evită să înceapă ancheta

Breaking News

"M-am gândit că au venit ruşii". Explozie într-un bloc din Suceava: 40 de persoane, evacuate. Clădirea...

"M-am gândit că au venit ruşii". Explozie într-un bloc din Suceava: 40 de persoane, evacuate. Clădirea arată ca după bombardamente