Antena Meniu Search
x

Foto Fată de 14 ani dată dispărută în Brașov, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Polițiștii fac apel la populație

O fată de 14 ani din Ticuș, județul Brașov, a fost dată dispărută după ce a plecat marți dimineață de acasă și nu s-a mai întors. Polițiștii cer ajutorul populației pentru a îi da de urmă.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 03.03.2021, 07:21

fată dispărută în Brașov
Minora dispărută - IPJ Brașov
  • Tatăl copilei a fost cel care a semnalat dispariția

"La data de 02 martie 2021, Secția 6 Poliție Rurală Hoghiz a fost sesizată de către tatăl unei minore, în vârstă de 14 ani din localitatea Ticuș, județul Brașov, cu privire la faptul că fiica sa a plecat de la domiciliu la data de 02 martie 2021 în jurul orei 07,45 și nu a revenit până în prezent", a transmis IPJ Brașov.

Fata are 1,65 metri înălțime, circa 40 - 45 kilograme greutate, constituție atletică, fața lunguiață, ochi verzi, păr lung, negru, nas normal, sprâncene normale.

La momentul plecării minora purta bluză de culoare albă, pantaloni tip jeans de culoare albastră, adidași de culoare albă și palton de culoare neagră.

Fata are asupra sa telefonul mobil.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânăra în cauză  sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fată de 14 ani dată dispărută în Brașov, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Polițiștii fac apel la populație