Antena Meniu Search
x

Video Fata de 14 ani din Sibiu ar fi fugit de bunăvoie cu iubitul de 23 de ani. Părinții vor să o mărite cu alt tânăr, pe care adolescenta nu îl vrea

A fost alertă în Sibiu, după ce o familie a anunţat la poliţie că fata lor, în vârstă de 14 ani a fost răpită din casă de patru bărbaţi. Familia adolescentei le-a spus poliţiştilor că aceasta ar fi fost băgată cu forţa într-o maşină care a plecat într-o direcţie necunoscută. Poliţia a dat-o dispărută şi mai multe echipaje au început imediat să o caute. Ulterior, cei 4 suspecți au fost prinși. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 09.01.2023, 14:33

Vezi și

O poveste de iubire interzisă, asta a scos la iveală, până acum, ancheta polițiștilor. Fata face parte din comunitatea romă și speriată că părinții au primis-o unui băiat pe care ea nu-l dorește, ar fi plecat de acasă cu iubitul de 23 de ani.

Supărați, părinții au sunat la Poliție și imediat a fost emis un mesaj de tip "Alertă răpire copil" și declanșate căutări ample. Familia adolescentei le-a spus polițiștilor că ar fi fost băgată cu forța într-o mașină, în miez de noapte, cu care a plecat într-o direcție necunoscută. Tânărul de 23 de ani este acum principalul suspect, iar datele sale de identificare au fost făcute publice.

Cei patru suspecți au fost prinși

Ulterior, cei patru suspecți au fost prinși. Este vorba despre patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, din orașul Avrig, localitatea Mârșa. Cei patru persoane se află, în prezent, în custodia polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu și sunt audiate pentru a afla unde se află minora. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fata de 14 ani din Sibiu ar fi fugit de bunăvoie cu iubitul de 23 de ani. Părinții vor să o mărite cu alt tânăr, pe care adolescenta nu îl vrea