Antena Meniu Search
x

Video Fata de 15 ani, violată de fostul iubit în baia unui mall din Galaţi, a strigat disperată după ajutor. De ce nu a intervenit nimeni la timp

Alertă în toată ţara după un caz şocant la Galaţi: o fată de 15 ani a fost violată în baia de la mall de fostul iubit. Individul e liber pe străzi de patru zile. Anchetatorii spun că din cauza muzicii date extrem de tare în centrul comercial, strigătele de ajutor ale fetei nu s-au putut auzi. Într-un final, un trecător a salvat-o. Nu se ştie cum a reuşit agresorul să fugă. E dat acum în urmărire naţională. 

de Redactia Observator

la 03.12.2022, 20:41

Vezi și

Adolescenta de 15 ani era la cumpărături împreună cu două prietene în mall-ul din Galaţi. La un moment dat, fata a rămas singură şi a mers la baie. Fostul său prieten, cu doi ani mai mare, ar fi fost pe urmele ei. A profitat că n-o poate ajuta nimeni şi a târât-o într-una dintre băile destinate mamei şi copilului. O zonă extrem de rar frecventată. Acolo, copila spune că fostul iubit ar fi bătut-o şi ar fi violat-o. Nimeni n-ar fi auzit strigătele de disperare.

Băiatul care a violat o fată de 15 ani, în baia unui mall din Galaţi, e în libertate

"Din cauza zgomotului puternic de fond, precum şi a aglomeraţiei, a fost observată foarte târziu. Autorul este identificat şi în prezent se fac cercetări pentru a se identifica unde este", a declarat Cătălin Constantinescu, procuror Galaţi.

Salvatorul tinerei a crezut, iniţial, că o mamă îşi ceartă copilul. Când şi-a dat seama ce se petrece, a sunat la 112. Între timp, speriat că o să ajungă pe mâinile poliţiştilor, atacatorul s-a făcut nevăzut. De patru zile îl caută anchetatorii. Individul a fost dat în urmărire generală şi în consemn la frontieră. Copila este acum în grija asistenţilor de la Protecţia Copilului. "Familia victimei colaborează cu noi. Am şi stabilit un program de consiliere. Minora a fost afectată. Era în stare de şoc, a fost lovită, afectată psihic şi emoţional", spune Gabriela Ghermăneanu, Protecţia Copilului.

Poliţiştii au ridicat camerele de supraveghere şi încearcă să-i refacă traseul agresorului. Potrivit surselor Observator, individul de 17 ani nu are antecedete penale. Adolescenta a fost supusă unei exptertize medico-legale care a confirmat abuzurile la care a fost supusă. Dacă va fi găsit vinovat pentru viol, individul riscă până la zece ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Fata de 15 ani, violată de fostul iubit în baia unui mall din Galaţi, a strigat disperată după ajutor. De ce nu a intervenit nimeni la timp