Antena Meniu Search
x

Video Filmul incidentului din Galaţi în care o adolescentă de 15 ani a fost violată în toaleta unui mall de fostul iubit. Un bărbat care îşi aştepta soţia a auzit-o ţipând

Un adolescent de 17 ani din Galaţi este căutat de poliţişti după ce a violat o minoră de 15 ani în toaleta unui mall din oraş. Salvarea fetiţei a fost un bărbat care îşi aştepta soţia pe holurile de la intrare. Când a auzit strigătele, a intrat peste cei doi şi a reuşit să o scape pe minoră din mâinile agresorului. Tot el a sunat şi la 112, însă, adolescentul s-a făcut nevăzut. 

De Adrian Obreja la 03.12.2022, 07:58
Vezi și

Incidentul a avut loc miercuri seară. Agresorul, în vârstă de 17 ani, s-ar fi întâlnit cu fosta sa iubită în incinta centrului comercial, în zona toaletelor. După un schimb aprins de replici, individul a luat-o pe sus pe minoră şi ar fi dus-o într-una dintre toalete. Acolo ar fi forţat-o să întreţină relaţii sexuale.

Salvată de un martor

Cătălin Constantinescu-Mărunţel, procuror Parchet Judecatoria Galaţi: Fapta s-a petrecut într-un loc public, în sensul în care s-a petrecut într-una dintre băile destinate special, dar din cauza zgomotului puternic de fond, precum şi a aglomeraţiei, a fost observată foarte târziu. 

Strigătele disperate de ajutor ale fetei au fost auzite de un bărbat care îşi aştepta soţia pe holurile de la intrarea în toalete. Fără să stea pe gânduri, a intrat peste cei doi şi a reuşit să o salveze pe minoră. Tot el a sunat şi la 112. Fata a ajuns în custodia autorităţilor. Este încă în stare de şoc şi are nevoie de consiliere psihologică. 

Gabriela Ghermăneanu – şef serviciu victime infracţiuni DPC Galaţi: Am şi stabilit un program de consiliere, începând cu data de luni, pentru minoră. Minora a fost afectată, era în stare de şoc, afectată psihic şi emoţional şi lovită.

Poliţiştii încearcă să-l găsească acum pe adolescentul de 17 ani. Conducerea complexului comercial a refuzat să ofere declaraţii despre acest incident. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Filmul incidentului din Galaţi în care o adolescentă de 15 ani a fost violată în toaleta unui mall de fostul iubit. Un bărbat care îşi aştepta soţia a auzit-o ţipând