Antena Meniu Search
x

Galerie foto Fată de 16 ani, moartă între fiarele unei maşini după un impact cumplit cu alte două TIR-uri şi un camion, în Neamţ: trei oameni, în stare gravă

Accident mortal pe DN2 în Neamţ. O fată de 16 ani şi-a pierdut viaţa şi alte 3 persoane sunt în stare gravă după un impact puternic dintre două TIR-uri, un camion şi un vehicul. Traficul este blocat.

de Redactia Observator

la 19.09.2023, 18:44

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 2 Roman – Fălticeni, în zona localității Tețcani, județul Neamț.

În accident au fost implicate două autoutilitare, un autoturism și un autocamion. Polițiștii au anunțat că două persoane au fost rănite, fiind asistate medical la fața locului. Ulterior, ISU Neamț a transmis că trei persoane au rămas încarcerate, una în autoutilitară și două în autoturism. Victimele sunt un bărbat și două femei și au fost extrase de pompieri.

O minoră a murit, alte 3 persoane rănite grav

„O fată de 16 ani, pasageră în autoturism, prezenta semne incompatibile cu viața. O femeie de 40 de ani și doi bărbați de 20 și 48 de ani au fost preluați de echipajele medicale și transportați la CPU Roman. Un alt bărbat de 39 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, dar a refuzat transportul la spital”, a transmis ISU Neamț.

Pe acelaşi subiect

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Roman și trei echipaje cu ambulanțe de la SAJ Roman.

Şoferul vinovat ar fi adormit la volan

”Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din judeţul Bacău, conducea un autoturism, în localitatea Gherăieştii Noi, din direcţia Suceava spre Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, ce circula din sensul opus. Ulterior, ansamblul de vehicule ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară şi un ansamblu de vehicule ce se deplasau pe direcţia Suceava spre Bacău”, a transmis IPJ Neamţ. 

Din primele date, se pare că şoferul care ar fi provocat accidentul a adormit la volan. 

În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier. Circulația în zonă este blocată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Fată de 16 ani, moartă între fiarele unei maşini după un impact cumplit cu alte două TIR-uri şi un camion, în Neamţ: trei oameni, în stare gravă