Antena Meniu Search
x

Fată de 16 ani, rănită grav după ce a căzut în prăpastie, în zona Cascadei Văii Mării, din Hunedoara

O fată de 16 ani a fost rănită grav, după ce a căzut şase metri pe un abrupt, în zona Cascadei Văii Mării, din Hunedoara.

de Redactia Observator

la 09.08.2021, 15:05

Salvamontiştii hunedoreni au intervenit pentru a acorda primul ajutor unei fete căzute în prăpastie
Salvamontiştii hunedoreni au intervenit pentru a acorda primul ajutor unei fete căzute în prăpastie - Facebook Salvamont România

Salvamontiștii au anunţat că au intervenit pentru o fată de 16 ani care a căzut circa 6 metri pe un abrupt în Zona Cascada Văii Mării. Aceştia i-au acordat primul ajutor pe munte și au predat-o unui echipaj SMURD.

„Victima prezenta multiple traumatisme și plăgi. Salvamontiștii i-au acordat primul ajutor, au oprit hemoragia, i-au imobilizat brațul drept ce prezenta o contuzie puternică, probabilitate mare de fractură și au imobilizat piciorul drept ce prezenta o fractură gleznă-tibie”, au transmis reprezentanții Salvamont România.

Tânăra accidentată a fost transportată cu targa în teren accidentat și predată echipajului SMURD Hunedoara în stare de conștientă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Fată de 16 ani, rănită grav după ce a căzut în prăpastie, în zona Cascadei Văii Mării, din Hunedoara