Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătrân jefuit de 4.000 de euro, atras de o fată de 16 ani într-un gang din Timişoara

O tânără de 16 ani a atras un bătrân în vârstă de 67 de ani într-un gang din Timişoara cu diverse promisiuni. Fata, însoţită de o altă tânără, în vârstă de 37 de ani, observase că bătrânul are foarte mulţi bani la el, după ce l-a întâlnit într-un restaurant din localitate.

de Cristian Ionescu

la 05.02.2019 , 21:11

Bătrânul a fost atras într-un gang, bătut şi jefuit de 4.000 de euro

O tânără de 16 ani a atras un bătrân în vârstă de 67 de ani într-un gang din Timişoara cu diverse promisiuni.

Fata, însoţită de o altă tânără, în vârstă de 37 de ani, observase că bătrânul are foarte mulţi bani la el, după ce l-a întâlnit într-un restaurant din localitate.

Bătrânul a fost atras într-un gang, bătut şi jefuit de 4.000 de euro

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul băuse într-un local din zona Parcului Poporului. Ceilalți clienți au văzut că avea bani, el urmând să plece a doua zi din țară, iar o tânără de 16 ani l-a atras într-un loc ferit. Acolo, însă, îl aștepta și un bărbat de 35 de ani, care, după ce l-a bătut bine, i-a furat portofelul.

„Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost deposedat prin violenţă de un portmoneu, ce conținea suma de 3.900 de euro și acte personale, în timp ce se deplasa pe Bd-ul 3 August 1919 din municipiu, fiind însoţit de o minoră de 16 ani şi o femeie, de 37 de ani, ce l-au atras într-un loc favorabil sustragerii banilor de către bărbatul, de 35 de ani”, potrivit IPJ Timiș.

Tânărul a fost prins de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale și reținut apoi pentru 24 de ore. Cele două femei sunt și ele cercetate pentru complicitate la tâlhărie.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Bătrân jefuit de 4.000 de euro, atras de o fată de 16 ani într-un gang din Timişoara