Antena Meniu Search
x

Fata plină de sânge ignorată de poliţişti, la Galaţi, fusese la întâlnire cu iubitul ei (video)

Fata plină de sânge ignorată de poliţişti, la Galaţi, fusese la întâlnire cu iubitul ei. A ieşit de la el din casă speriată, pe stradă, pentru a cere ajutorul. Un echipaj de poliţie, cu un agent femeie, a privit-o cu nepăsare.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 05.08.2019, 11:47

Fata plină de sânge la Galaţi, pe stradă, fusese la întâlnire
Fata plină de sânge ignorată de poliţişti, la Galaţi, fusese la întâlnire cu iubitul ei - Captură video

Fata plină de sânge ignorată de poliţişti, la Galaţi, fusese la întâlnire cu iubitul ei. A ieşit de la el din casă speriată, pe stradă, pentru a cere ajutorul. Un echipaj de poliţie, cu un agent femeie, a privit-o cu nepăsare.

O fată de 14 ani, plină de sânge, a fost văzută pe o stradă din Galați. Polițiștii au fost filmați în timp ce o privesc din mașină, fără să coboare să o ajute. Potrivit martorilor, agenții au sunat la 112 la insistențele trecătorilor. 

Fata a ajuns la spital, a fost operată, ulterior a povestit tot ce păţise. Fata e dintr-un centru de plasament şi duminică a avut învoire de la 17:00 la 20:00. A mers să se întâlnească cu iubitul ei, un adolescent de 15 ani cunoscut pe Facebook. Nu era prima oară când primea învoire să meargă în oraş cu băiatul.

Acesta a dus-o la el acasă, unde cei doi au întreţinut relaţii sexuale consimţite, dar fata era virgină. Astfel, s-a produs o sângerare abundentă, s-a speriat şi a fugit pe stradă să ceară ajutor. Au văzut-o câţiva trecători, a apărut şi un echipaj de poliţie, într-o maşină, o agentă era în dreapta.

Pe acelaşi subiect

”La un moment dat zărim o masina de poliție,o oprim și ii arătam fata plină de sânge!!!!!‼ Atenție acum, polițista a vorbit cu fata și cică fata ar fi zis “nu vrea sa vina ambulanta”(fata fiind minora 14 ani). Ce credeți ca face poliția? Voiau sa plece mai departe ca și cum nu sa întâmplat nimic! La insistențele soțului meu polițista a chemat ambulanta”, a scris o femeie, care a filmat totul, pe Facebook.

Fata a povestit tot ce s-a întâmplat şi speră că iubitul ei nu va avea de suferit, chiar dacă poliţia a deschis dosar pentru act sexual cu un minor. Adolescenta de 14 ani susţine că îl iubeşte pe băiatul mai amre cu un an decât ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Fata plină de sânge ignorată de poliţişti, la Galaţi, fusese la întâlnire cu iubitul ei (video)