Antena Meniu Search
x

Fată de 17 ani răpită pe stradă, în Maramureș. Apelul lansat de poliție

Corina Adam, o adolescentă de 17 ani, a fost răpită în Maramureș de un individ necunoscut. Poliția a lansat ”alerta răpire copil” și a transmis un apel către populație, pentru găsirea fetei.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 21.06.2020, 00:49

  • Adolescenta a fost răpită cu o mașină neagră.
  • Fata era împreună cu fratele său.

Conform anchetatorilor, incidentul s-a consumat pe stradă, în localitatea Borșa. Adolescenta a fost introdusă într-o mașină neagră, care a plecat într-o direcție necunoscută.

În momentul răpirii, fata era împreună cu fratele său, însă acesta nu a putut furniza multe informații despre cel care i-a luat sora și nici despre mașină.

Corina Adam era îmbrăcată cu o salopetă deschisă la culoare. Adolescenta are înălțimea de 1,60 metri, 67 de kilograme, ochi căprui, păr negru ondulat, ten deschis, iar ca semn particular o aluniță pe obrazul drept.

”Ieri, 20 iunie, în jurul orei 18.45, Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din orașul Borșa, județul Maramureș, a fost urcată cu forța de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoș Vodă în zona Peco din orașul Borșa, care și-a continuat deplasarea într-o direcție necunoscută”, se afirmă într-un comunicat.

Apelul poliției legat de răpirea Corinei Adam

Polițiștii fac apel celor care au informații despre acest caz să sune la 112 sau la cea mai apropiată secție de poliție.

- Acest articol a fost realizat cu informațiile furnizate de reporterul Observator Corina Matlinschi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Fată de 17 ani răpită pe stradă, în Maramureș. Apelul lansat de poliție