Antena Meniu Search
x

Femei din Bucureşti cercetate după ce au fost prinse la furat de materiale de construcţie de pe un şantier din Sectorul 3

Două femei din Bucureşti, de 28 şi 31 de ani, sunt cercetate penal după ce au fost prinse la furat de materiale de construcţii de pe un şantier din Sectorul 3.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.01.2021, 13:25

Femeile sunt cercetate sub control judiciar
Femeile au furat scule electrice şi materiale de contrucţie - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Femeile şi-au petrecut o noapte în arest, înainte de a fi lăsate sub control judiciar.
  • Femeile ar fi dat şi alte lovituri asemănătoare.

Incidentul s-a produs în cursul zilei de joi, când cele două femei au făcut o gaură în gardul şantierului, au pătruns în incinta acestuia şi au furat mai multe materiale de construcţie.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Bucureşti, cele două femei au fost prinse la scurt timp şi şi-au petrecut noaptea în arest, înainte de a fi plasate sub control judiciar.

Ancheta în cazul celor două tinere a scos la iveală că acestea au mai comis o faptă asemănătoare la sfârşitul anului trecut.

Femeile implicate în acest caz sunt acuzate de furt calificat

În noaptea de 28 spre 29 decembrie 2020, cele două femei ar fi pătruns în incinta unui alt şantier de unde ar fi furat mai multe scule electrice.

Dosarul este anchetat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cele două femei fiind acuzate oficial de comiterea infracţiunilor de furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Femei din Bucureşti cercetate după ce au fost prinse la furat de materiale de construcţie de pe un şantier din Sectorul 3