Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Femeia care ar putea face lumină în cazul acuzaţiilor de agresiune sexuală de la SNSPA. Asistenta lui Alfred Bulai participa la toate stagiile de pregătire

Procurorii încearcă să facă lumină în cazul acuzaţiilor de agresiune sexuală de la SNSPA! După ce ieri decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice, analistul Cristian Pîrvulescu, a fost chemat la audieri, ca martor în dosarul de agresiune sexuală care îl vizează pe Alfred Bulai, astăzi a venit rândul asistentei sociologului să dea cu subsemnatul la Parchet. Tot ca martor este audiată şi ea. Procurorii stau de vorbă cu asistenta lui Bulai deja de 3 ore. 

de Mădălina Iacob

la 21.08.2024 , 13:35

Audierile au început înainte de ora 10 la Secţia 2 Poliţie şi iată că a trecut de ora 13 şi încă profesoara este înăuntru.  Nu a vrut să vorbească cu jurnaliştii. 

Ar putea face lumină în cazul lui Bulai 

Se pare că va mai dura această audiere. Ea este asistenta şi doctoranda lui Alfred Bulai, asta înseamnă că participa la toate stagiile de practică pe care acesta le desfăşura împreună cu studenţii săi. Este posibil ca ea să fi participat şi la stagiul de practică de care spunea Cristian Pârvulescu, acolo unde o fată a fost lăsată să se înfometeze până când a leşinat, până a avut nevoie de intervenţia medicilor şi o ambulanţă a sosit acolo. 

Vezi și

De asemenea, surse Observator spun că aceste stagii de practică a lui Bulai se desfăşurau în fiecare vară, în luna iulie, şi că durau 10 zile, erau constituite grupuri de 10 studenţi şi mergeau în sate din diferite judeţe ale ţării. Acolo erau împărţiţi în grupuri şi iată că în acest joc al înfometării, studenţii erau puşi să se controleze unul pe altul tocmai pentru a nu mânca nimic. Era un scop de a se întări psihologic, cel puţin asta le declara Alfred Bulai studenţilor. 

Mai lipsesc rapoartele de practică, aşa cum a declarat ieri Cristian Pârvulescu la audieri, toate rapoartele care trebuiesc făcute după aceste evenimente nu există la SNSPA, aşa cum există după alte stagii de practică ale altor profesori. Această doctorandă ar putea şti dacă aceste raporte au fost făcute sau predate. 

Mădălina Iacob Like

De la prima transmisiune live, la înâlnirea cu Papa Francisc, funeraliile Reginei Elisabeta a doua, încoronarea regelui Charles şi până la ceremonia luminii sfinte din Ierusalim, meseria de jurnalist mă surprinde şi mă învaţă întotdeauna câte ceva.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Femeia care ar putea face lumină în cazul acuzaţiilor de agresiune sexuală de la SNSPA. Asistenta lui Alfred Bulai participa la toate stagiile de pregătire