Antena Meniu Search
x

Video Femeia care şi-a luat cu forţa gemenii dintr-o grădiniţă din Craiova s-a ales cu dosar penal

Scene de groază la o grădiniţă din Craiova. Oamenii au crezut că asistă la o răpire, când mai multe persoane au pătruns cu forţa într-o grădiniţă şi au scos târâş de acolo doi copii pe care i-au urcat într-o maşină şi au pornit în trombă. Chiar mama copiilor a pus la cale totul.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 17.06.2021, 21:03

Vezi și
  • Conflictul, izbucnit după ce educatoarele erau obişnuite ca tatăl copiilor să vină să îi ia pe micuţi.

Povestea este şocantă nu doar prin violenţa care s-a manifestat şi pe care camerele de supraveghere au suprins-o, dar şi prin detalii. Spunem asta deoarece copiii, doi gemeni în vârstă de cinci ani, au fost încredinţaţi mamei încă de acum patru ani, prin hotărâre judecătorească, după ce părinţii s-au separat. Totuşi, aceştia erau aduşi la grădiniţă de tată şi acesta era cel care asigura relaţia cu instituţia de învăţământ. 

Acesta a fost şi motivul pentru care educatoarele nu i-au permis mamei să îşi ia copiii acasă şi aşa a izbucnit un conflict. Discuţiile au degenerat, iar femeia şi părinţii ei, cu care venise la grădiniţă, au lovit două cadre didactice. În plus, poliţiştii au stabilit şi că cei trei au intrat cu forţa în grădiniţă, distrugând uşa. 

Acum, mama şi bunicii copiilor s-au ales cu dosar penal pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi distrugere. Iar tatăl a depus şi el o plângere pentru rele tratamente aplicate minorilor şi lipsire de libertate. Anchetele vor fi coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Femeia care şi-a luat cu forţa gemenii dintr-o grădiniţă din Craiova s-a ales cu dosar penal