Antena Meniu Search
x

Video Gemeni luaţi cu forţa de la o grădiniţă din Craiova. Unul dintre micuţi se ţine de stâlp ca să nu fie băgat în maşină

Poliţia din Craiova face cercetări într-un dosar de distrugere şi alte violenţe, după ce o mamă şi-ar fi luat cu forţa gemenii de la o grădiniţă din municipiu. Momentul în care copiii sunt scoşi şi unitatea de învăţământ şi băgaţi într-o maşină a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.06.2021, 14:47

Vezi și

Scandal la o grădiniţă din Craiova, în această dimineaţă, după ce doi copii de 5 ani, gemeni, au fost scoşi cu forţa şi băgaţi într-o maşină. Se pare că mama copiiilor ar fi fost cea care, însoţită de alte două persoane, i-ar fi luat pe micuți, în condițiile în care ea este în proces de divorț. Femeia ar fi spart ușa grădiniței și ar fi agresat educatoarele.

În imaginile filmate de o cameră de supraveghere se vede cum, la un moment dat, în timp ce era dus spre mașină, unul dintre cei doi copii se ține de un stâlp ca să nu fie băgat în autoturism. 

Ce spune Poliția din Craiova

"În această dimineaţă, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 39 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că o femeie a fost agresată în incinta unei grădiniţe, din Craiova, unde lucrează. La fața locului s-au deplasat poliţiştii, care, din primele verificări au stabilit faptul că, în această dimineaţă, o femeie de 40 de ani, din Celaru, împreună cu părinţii acesteia, s-au deplasat la grădiniţa unde se aflau cei doi copii minori, ai acesteia, în vârstă de 5 ani, care îi sunt încredinţaţi prin hotărâre judecătorească, din anul 2017.

Educatoarele ar fi refuzat să-i încredinţeze copiii femeii, pe motiv că aceştia ar fi fost aduşi la grădiniţă în ultima perioadă de către tatăl acestora, un bărbat de 42 de ani, din Craiova. Pe fondul acestor neînţelegeri, a izbucnit un conflict, în timpul căruia două educatoare ar fi fost agresate fizic de către femeia în cauză şi tatal acesteia. Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că uşa de acces în incinta grădiniţei ar prezenta distrugeri, care ar fi fost provocate de cele trei persoane", transmit polițiștii craioveni într-un comunicat.

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi distrugere, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unu procuror din cadrul Perchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Cristina Oprea - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Gemeni luaţi cu forţa de la o grădiniţă din Craiova. Unul dintre micuţi se ţine de stâlp ca să nu fie băgat în maşină