Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeia din Cluj, dată dispărută ieri seară, a fost găsită înecată în râul Someșul Mic. Polițiștii criminaliști anchetează cazul

Femeia din Cluj, dată dispărută ieri seară, a fost găsită înecată în râul Someșul Mic.

de Redactia Observator

la 12.12.2017 , 22:07

Femeia din Cluj, dată dispărută ieri seară, a fost găsită înecată în râul Someșul Mic. Polițiștii criminaliști anchetează cazul

Femeia din Cluj, dată dispărută ieri seară, a fost găsită înecată în râul Someșul Mic. Un apel la numărul unic de urgență 112 anunța că un cadavru plutește pe apă.

Potrivit primelor informații, este vorba despre o femeie, în vârstă de aproximativ 53 de ani. Un trecător ar fi zărit cadavrul acesteia plutind în apropiere de mal și a anunțat autoritățile, relatează presa locală.

La fața locului s-au deplasat imediat o autospecială de pompieri și o ambulanță SAJ, trupul femeii fiind recuperat din apropierea malului Someșului. Aceasta a fost examinată de medicii care au intervenit, aceștia constatând decesul.

Articolul continuă după reclamă

Polițiștii criminaliști au examinat trupul neînsuflețit al femeii și au efectuat cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia. Cadavrul prezintă semne de rigiditate, semn că a stat mai multe ore în apele înghețate ale Someșului.

“Doamna a fost dată dispărută luni seara de către familie. Femeia este din Cluj-Napoca și are 53 de ani. Primele informații arată că nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului. Ancheta continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, declară Gina Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj. Cadavrul femeii a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Femeia din Cluj, dată dispărută ieri seară, a fost găsită înecată în râul Someșul Mic. Polițiștii criminaliști anchetează cazul