Antena Meniu Search
x

Femeia care şi-a ucis viitorul ginere, în Argeş, riscă zeci de ani de închisoare

Crimă din disperare, într-o localitate din Argeş! O femeie de 61 de ani riscă să stea zeci de ani în spatele gratiilor după ce l-a ucis pe iubitul fiicei sale.

de Redactia Observator

la 19.02.2019, 09:33

Vezi și

Crimă din disperare, într-o localitate din Argeş! O femeie de 61 de ani riscă să stea zeci de ani în spatele gratiilor după ce l-a ucis pe iubitul fiicei sale.

Acesta ar fi fost beat şi a început să-şi lovească partenera. În mijlocul scandalului, mama tinerei a pus mâna pe un cuţit şi a sărit în apărarea fiicei.

Bărbatul ar fi făcut deseori scandal, însă, de ruşine, fata nu a depus niciodată plângere. Un scenariu cu repetiţie în România, unde violenţa în familie este încă un subiect tabu.

Femeia îşi găseşte cu greu cuvintele. Este dusă în faţa unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Pe acelaşi subiect

Scandalul ar fi pornit de la un telefon mobil. După ţipete şi înjurături, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a trecut şi la bătaie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Văzându-şi fiica atacată, mama şi-a ieşit din minţi şi l-a înjunghiat. Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital, unde a murit.

Cei doi sunt împreună de ani buni. S-au cunoscut în Italia, unde munceau, iar anul trecut s-au întors în ţară şi şi-au construit o casă în aceeaşi curte cu mama tinerei. Au împreună un băiat de 3 ani.

Femeia a fost arestată pentru 30 de zile şi riscă până la 25 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Femeia care şi-a ucis viitorul ginere, în Argeş, riscă zeci de ani de închisoare