Antena Meniu Search
x

Video Femeie de 75 de ani, ucisă fără milă de un vecin, sub privirile soţului imobilizat în scaun cu rotile. Plin de sânge, criminalul i-a aşteptat apoi pe poliţişti

Caz înfiorător într-o localitate din Buzău! O ceartă între vecini s-a încheiat cu o crimă, ziua în amiaza mare. Ameţit bine de aburii alcoolului, un bărbat de 66 de ani s-a înarmat cu un cuţit şi a pornit glonţ în căutarea victimei sale. Nu a durat mult să o găsească. Femeia de 75 de ani, vecina agresorului, era la plimbare împreună cu soţul imobilizat într-un scaun cu rotile. Fără să ţină cont de nimic, criminalul a atacat-o fără milă, chiar sub ochii bărbatului paralizat. Femeia a căzut ca secerată sub ploaia de lovituri. Plin de sânge şi cu arma încă în mâna, ucigaşul i-a aşteptat pe poliţişti în faţa casei. 

de Redactia Observator

la 30.04.2024, 08:01

Vezi și

Scenele de groază s-au petrecut ziua în amiaza mare pe o uliţă din localitatea Călțuna, judeţul Buzău. Cei doi, victima şi agresorul său, ar fi avut un conflict mai vechi. 

Vecină: S-au mai certat, a bătut-o aici. 

Bărbatul era cunoscut în sat cu viciul alcoolului, iar de fiecare dată când bea peste măsură, femeia de 75 de ani îi cădea victimă. Ieri însă, agresorul nu s-a mai mulţumit doar cu câteva lovituri şi a pus la cale un plan sinistru. Înarmat cu un cuţit, a plecat spre locuinţa vecinei sale. 

Vecină: Nu o suferea la canapea că are şi ea canapea, dar aici se strânge toată lumea.

Pe acelaşi subiect

Acesta a fost şi locul în care ucigaşul şi-a descoperit victima.Femeia era la plimbare cu soţul ei, imobilizat într-un scaun cu rotile. Fără să bănuiască o clipă pericolul care o pândea, aceasta s-a oprit să se odihnească. Imediat a fost atacată. Bătrâna s-a prăbuşit într-o baltă de sânge, chiar sub privirile neputincioase ale celui care i-a jurat iubire veşnică. Martor la oroare, un trecător a dat alarma.

Vecină: A venit: Mamaie, du-te că a murit tanti Lia. Ea trăgea să moară acolo, o zgâlţâi, sângele curgea.

La scurt timp femeia şi-a dat ultima suflare. Fără pic de remuşcare, considerând că şi-a făcut dreptate, individul a plecat spre casă, acolo unde a aşteptat sosirea poliţiştilor.

Vecină: Era pe canapea, la poartă. El stătea pe pat se uita la mine cum am venit aici. 

Nu a durat mult până ce locul a fost împânzit de criminalişti. Atacatorul a fost încătuşat şi reţinut pentru 24 de ore. Vecinii nu-şi explică nici acum gestul bărbatului.

Vecină: Niciodată nu l-am considerat să facă aşa ceva. La moarte ne aşteptam, dar la aşa ceva.. 

Pentru fapta sa, individul de 66 de ani ar putea petrece ani grei în spatele gratior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?

Observator » Evenimente » Femeie de 75 de ani, ucisă fără milă de un vecin, sub privirile soţului imobilizat în scaun cu rotile. Plin de sânge, criminalul i-a aşteptat apoi pe poliţişti