Antena Meniu Search
x

Video Femeie din Maramureş, revoltată după ce a văzut ce mâncare a primit fiica ei la şcoală. A postat imaginile pe Facebook

Se face anchetă la o şcoală din Maramureş după ce o mamă a reclamat că fiicei ei i s-a făcut rău din cauza unui sandvici cu ton primit la şcoală. Femeia a postat pe o reţea de socializare un mesaj şi mai multe fotografii care să îi susţină afirmaţiile.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 10.02.2023, 15:07

Vezi și

Primăria Sighetu Marmației a demarat o anchetă în acest caz după ce sesizarea, împreună cu fotografiile, au fost făcute publice în mediul online. Ce se cunoaște până la această oră este faptul că niciun copil nu a ajuns la Spitalul Municipal Sighetu Marmației care să prezinte simptome de toxiinfecție alimentară.

Contractul este în valoare de 79.000 de euro

De asemenea, nici la nivelul unității de învățământ nu a fost depusă vreo sesizare, dar nici la poliție. Inspectorii de sănătate publică vor ridica mostre din mâncarea pe care au primit-o copiii, iar în funcție de rezultatele acestor probe vor fi dispuse și măsuri. 

Contractul este în valoare de 79.000 de euro și, potrivit acestuia, timp de 99 de zile, aproximativ 400 de preșcolari din Sighetu Marmației primesc o masă caldă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Femeie din Maramureş, revoltată după ce a văzut ce mâncare a primit fiica ei la şcoală. A postat imaginile pe Facebook