Antena Meniu Search
x

Foto Femeie din Vaslui, găsită moartă în casa amantului. Victima fusese ucisă cu toporul

Crimă şocantă în satul Mânzaţi, din comuna vasluiană Ibăneşti. O femeie, în vârstă de 42 de ani, a fost ucisă cu bestialitate chiar în casa amantului. Incidentul dramatic a avut loc duminică noapte, iar cel care a anunţat familia a fost chiar presupusul criminal.

de Monica Palade

la 12.02.2024, 16:03

Totul a pornit după ce femeia s-a certat cu partenerul său şi a plecat de acasă, spunând că pleacă în alt sat. Doar că s-a oprit câteva case mai încolo, la cel cu care trăia de ceva vreme, pe ascuns. Aici cei doi au consumat alcool. Nu se ştie încă ce s-a întâmplat noaptea între amorezi, cert este că dimineaţa bărbatul a mers la familia femeii şi i-a anunţat tragedia.

Alarma a fost dată de fiica femeii, o tânără de 22 de ani. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au găsit-o pe victimă cu mai multe lovituri de topor în zona capului. A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru omor.

Ce spun poliţiştii

Astăzi, 12 februarie 2024, ora 09.14, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 22 de ani, din localitatea Mânzați, comuna Ibănești, județul Vaslui, cu privire la faptul că, mama sa, femeie in vârstă de 42 de ani, este decedată la o locuință din aceeași localitate.

Cadavrul, ce prezintă leziuni la nivelul capului, a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării autopsiei medico-legale și stabilirii cauzei decesului.Întrucât în cauză se pune în evidență suspiciunea săvârșirii unei infracțiuni contra vieții, cercetările au fost preluate de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

O persoană banuită de comiterea infracțiunii sesizate, bărbat în vârstă de 43 de ani, din Mânzați, proprietarul locuinței unde a fost găsit cadavrul femeii, se află în custodia polițiștilor, urmând a fi condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Femeie din Vaslui, găsită moartă în casa amantului. Victima fusese ucisă cu toporul