Antena Meniu Search
x

Femeie dispărută din Bucureşti. Rudele şi poliţia o caută cu disperare

Reprezentanţii Poliţiei Bucureşti anunţă că sunt în căutarea Alinei Teodora Călinoiu, o tânără de 24 de ani, din Bucureşti, care a dispărut de mai bine de 24 de ore.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 20.08.2019, 16:57

Tânăra dispărută în Bucureşti are 24 de ani
Femeia a plecat luni de acasă la serviciu şi nu a mai fost văzută de atunci - Poliţia Bucureşti

Reprezentanţii Poliţiei Bucureşti anunţă că sunt în căutarea Alinei Teodora Călinoiu, o tânără de 24 de ani, din Bucureşti, care a dispărut de mai bine de 24 de ore.

Alina Teodora Călinoiu este domiciliată în Sectorul 5, iar luni dimineaţa a plecat de acasă spre serviciu. De atunci nu a mai fost văzută, iar rudele nu au veşti despre ea.

Alina Teodora Călinoiu, tânăra dispărută din Bucureşti, a plecat luni de acasă spre serviciu şi nu a mai fost văzută de atunci

Alina Teodora Călinoiu are următoarele semnalmente: înălțime 1,42 m, greutate 93 kg, ochi căprui, păr şaten deschis de lungime medie, față rotundă, ten alb.

La data dispariţiei, tânăra purta maiou alb (model bărbătesc), pantaloni scurţi negri, papuci de plastic albi cu floricele, purta pe cap o bandană albastră. Poartă bijuterii, are asupra sa un telefon mobil şi o pereche de căşti audio de culoare albă.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Femeie dispărută din Bucureşti. Rudele şi poliţia o caută cu disperare