Antena Meniu Search
x

Video Femeie dispărută de trei săptămâni, găsită moartă în râul Mureş

O femeie în vârstă 60 de ani, dispărută de trei săptămâni, a fost găsită ieri fără suflare în râul Mureş. Angajaţii de la administraţia apelor au fost cei care au dat alarma, după ce au zărit trupul neînsufleţit al victimei în mijlocul apei.
 

de Redactia Observator

la 29.11.2023, 08:45

Vezi și

Trupul neînsufleţit al femeii a fost zărit de către cei de la administraţia apelor, în zona barajului dinspre localitatea Chețani, din judeţul Mureş.

Găsită moartă în râul Mureş

Aurica Mate, purtător de cuvânt IPJ Mureș: La data de 28 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Luduș au fost sesizați cu privire la prezența unei persoane înecate în râul Mureș.

Victima fusese dată dispărută de acum trei săptămâni, iar ultima oară ea ar fi fost văzută când se plimba pe malul râului. Cel mai probabil, ar fi alunecat şi aşa ar fi ajuns în apele învolburate ale Mureşului.

Adrian Chiţan - Comandant ISU Mureș: A fost necesară în primă fază acţionarea cu o barcă din dotarea forţelor de intervenţie. Ulterior, am reuşit să extragem victima din vâltoarea râului Mureş. 

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru moarte suspectă şi urmează să stabilească cu exactitate cum a ajuns victima în râu. Aceasta era necăsătorită, iar mama ei decedase cu ceva timp în urmă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Femeie dispărută de trei săptămâni, găsită moartă în râul Mureş