Antena Meniu Search
x

Femeie găsită moartă în casă, în comuna Piatra din Giurgiu, după ce un incendiu i-a cuprins locuinţa. Flăcările ar fi pornit de la o ţigară

Tragedie în comuna Piatra, judeţul Giurgiu. O femeie de 77 de ani a fost găsită moartă în casă, după ce casa i-a luat foc. Flăcările ar fi izbucnit din cauza unei țigări nestinse corespunzător.

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 13:20

- Shutterstock

Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Furculești, cu două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD, au intervenit, luni dimineața, în comuna Piatra, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă.

Incendiu în comuna Piatra. Femeie de 77 de nai găsită moartă în casă

La sosirea echipajelor, focul se manifesta generalizat, la nivelul unei anexe și într-o cameră de locuit, pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, cu posibilitate de extindere la întregul imobil și la construcțiile apropiate.

Incendiul a fost localizat și lichidat după aproximativ două ore de intervenție. În incendiu au ars bunuri estimate la 10.000 de lei, potrivit Mediafax. În interiorul locuinței, a fost găsită decedată o femeie de aproximativ 77 de ani.

Din primele cercetări efectuate, cauza probabilă a acestui incendiu a fost o țigară nestinsă corespunzător, care a căzut pe materialele ușor combustibile din interiorul camerei, arată pompierii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Femeie găsită moartă în casă, în comuna Piatra din Giurgiu, după ce un incendiu i-a cuprins locuinţa. Flăcările ar fi pornit de la o ţigară