Antena Meniu Search
x

Femeie în stare gravă la spital, după ce a fost spulberată de o maşină în timp ce mergea pe bicicletă, în Vaslui

Accident teribil în judeţul Vaslui. O femeie a fost spulberată de o maşină, în timp ce mergea pe bicicletă, pe DN 24, pe raza localităţii Satu Nou din comuna Muntenii de Sus. 

de Redactia Observator

la 11.09.2023, 15:23

Femeie în stare gravă la spital, după ce a fost spulberată de o maşină în timp ce mergea pe bicicletă, în Vaslui - Shutterstock

O femeie care se deplasa pe bicicletă a fost grav rănită după ce a fost lovită de un autoturism pe DN 24, pe raza localităţii Satu Nou din comuna Muntenii de Sus, judeţul Vaslui.

Femeia a ajuns în stare gravă la spital

La locul producerii accidentului a fost trimisă o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă, echipajul medical găsind victima în stare de inconştienţă.

"Au fost aplicate manevre de resuscitare, iar femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale suplimentare", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările exacte ale producerii accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Femeie în stare gravă la spital, după ce a fost spulberată de o maşină în timp ce mergea pe bicicletă, în Vaslui