Antena Meniu Search
x

Bărbatul din Buftea care și-a înjunghiat soția ceruse ajutorul judecătorilor ca să-l apere de femeie

Un bărbat din Buftea şi-a înjunghiat soţia în faţa copilului lor. Fiul s-a luptat cu tatăl, dar atacatorul a continuat să o urmărească pe femeie şi pe stradă.

Vezi și

Un bărbat din Buftea şi-a înjunghiat soţia în faţa copilului lor. Fiul s-a luptat cu tatăl, dar atacatorul a continuat să o urmărească pe femeie şi pe stradă.

Zeci de oameni au fost martorii unor scene şocante. Aproape de ora opt seara, o femeie a ieşit disperată dintr-un bloc din Buftea. Cerea ajutor şi le-a spus că soţul ei a înjunghiat-o. 

Bărbatul a fost ridicat de poliţie sub privirile vecinilor. 

Eu eram acolo pe bancă şi a venit înjunghiată aici, în abdomen. El a jignit-o şi a zis că o omoară, de faţă cu toată lumea, povestește un martor.

Cei doi soţi locuiesc împreună cu fiul lor, în vârstă de 35 de ani. A reuşit să-şi salveze mama, după ce s-a luptat cu tatăl lui. 

În cartier, mulţi cunosc povestea familiei. Oamenii vorbesc despre bătăi şi certuri dese. 

Înainte să se întâmple, zicea că a luat cuţitul să o omoare săptămâna trecută. Se certau că nu-i dădea bani să plătească întreţinerea, gazele, mărturisesc apropiaţii.

Relaţia dintre cei doi este tensionată de multă vreme. În 2015, femeia a cerut divorţul dar bărbatul a convins-o, în cele din urmă, să se împace. În 2017, victima a solicitat la instanţă un ordin de protecţie pentru jumătate de an. Suspectul a fost evacuat din locuinţă şi i s-a interzis să se mai apropie de ea dar judecătorii au decis că trei luni sunt suficiente penru ca el să-şi revizuiască comportamentul. 

Şi s-a întors în casă. Mai mult chiar, şi el le-a cerut în acest an judecătorilor să-l apere de soţie. Dar magistraţii au considerat că nu se impune un ordin de restricţie. Bărbatul de 66 de ani a fost arestat şi este acuzat de tentativă de omor. Despre soţia lui, medicii spun că este în stare stabilă. 

Cazul deschide o discuţie mai veche, despre cum pot fi protejate mai bine victimele violenţei domestice. Anul trecut, din 3000 de ordine de protecţie emise, 1100 au fost încălcate. Acum, se lucrează la o lege prin care poliţiştii să ia pe loc această măsură. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbatul din Buftea care și-a înjunghiat soția ceruse ajutorul judecătorilor ca să-l apere de femeie