Antena Meniu Search
x

Femeie lovită mortal pe trecerea de pietoni, în Galaţi. Şoferul consumase alcool înainte să urce la volan

Accident cumplit pe o stradă din Galaţi. O femeie a murit spulberată de o maşină, deşi trecea strada pe culoarea verde a semaforului

de Redactia Observator

la 09.10.2023, 17:02

O femeie de 68 de ani a fost lovită luni mortal de o mașină în timp ce traversa o stradă din Galați pe trecererea pentru pietoni la culoarea verde a semaforului. Potrivit IPJ Galați, accidentului a avut loc pe strada Brăilei, în zona intersecției cu strada General Alexandru Cernat.

Femeie de 68 de ani, lovită mortal pe trecerea de pietoni

Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat de 56 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism, ar fi surprins și accidentat grav, o femeie, cu vârsta de 68 de ani, din Galați, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal și la culoarea verde a semaforului electric.

La fața locului au intervenit de urgență echipaje medicale de la SMURD care au preluat victima în stare de inconștiență și au început manevrele de resuscitare, însă, aceasta a decedat, relatează Mediafax. Șoferul a fost testat pentru consumul de băuturi alcoolice, iar aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Femeie lovită mortal pe trecerea de pietoni, în Galaţi. Şoferul consumase alcool înainte să urce la volan