Antena Meniu Search
x

Foto Femeie lovită pe trecerea de pietoni, în Mureș. Mașina care îi acordase prioritate bătrânei a fost izbită din spate de o cisternă

O femeie de 64 de ani a fost rănită grav, după ce a fost izbită în plin în timp ce traversa pe trecerea de pietoni, pe o șosea din Mureș. O cisternă s-a înfipt într-o mașină care oprise pentru a-i acorda prioritate de trecere bătrânei, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 28.02.2024, 13:41

Femeie lovită pe trecerea de pietoni, în Mureș. Mașina care îi acordase prioritate bătrânei a fost izbită din spate de o cisternă
Femeie lovită pe trecerea de pietoni, în Mureș. Mașina care îi acordase prioritate bătrânei a fost izbită din spate de o cisternă - ISU Mureș

"La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 09,00, poliţiştii au fost sesizaţi pentru a interveni la un accident de circulaţie, produs pe DN15/E578, în localitatea Deda, între o autocisternă şi un autoturism. Din primele informaţii, coliziunea faţă-spate s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat de 47 de ani şi o autocisternă încărcată cu emulsie bituminoasă, condusă de un bărbat de 65 de ani. În urma evenimentului, o femeie de 64 de ani, care în calitate de pieton s-ar fi angajat în traversarea părţii carosabile, a fost rănită, fiind transportată cu elicopterul SMURD la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Conducătorii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, într-un comunicat de presă.

Femeie rănită grav pe trecerea de pietoni

Se pare că şoferul autoturismului ar fi oprit la trecerea de pietoni pentru a-i acorda prioritate femeii iar autocisterna l-ar fi tamponat din spate, după care s-a răsturnat pe şosea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş, la locul intervenţiei au fost alocate o autospecială de stingere, un echipaj medical din cadrul SAJ Mureş, precum şi elicopterul SMURD.

"Din primele informaţii, în urma evenimentului au rezultat 5 victime, neîncarcerate, care au fost preluate pentru evaluare medicală", anunţase ISU Mureş la momentul producerii evenimentului.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a precizat că în cauză poliţiştii au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili toate circumstanţele şi dinamica producerii evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Femeie lovită pe trecerea de pietoni, în Mureș. Mașina care îi acordase prioritate bătrânei a fost izbită din spate de o cisternă