Antena Meniu Search
x

Femeia reținută de Poliție într-un mall din București și-a bătut copilul și l-a lovit cu pumnul pe un polițist (Video)

Femeia reținută de Poliție într-un mall din București și-a bătut copilul în văzul tuturor și apoi l-a lovit cu pumnul în fața pe unul dintre polițiști.

Femeia reținută de Poliție într-un mall din București și-a bătut copilul și l-a lovit cu pumnul pe un polițist - Facebook

Femeia reținută de Poliție într-un mall din București și-a bătut copilul în văzul tuturor și apoi l-a lovit cu pumnul în fața pe unul dintre polițiști.

Potrivit Poliției Capitalei, totul a început în momentul în care femeia a început să își bată copilul în mall, iar o femeie a intervenit pentru a-i lua apărarea micuțului.

În acel moment, mama copilului a devenit violentă cu cea care a intervenit, iar femeia a sunat la numărul unic de urgență 112.

Pe acelaşi subiect

"Apelul la numărul de urgență 112 a venit aseară în jurul orei 20.00. Persoana care a sunat și care își desfășoară activitatea în acel complex comercial a semnalat faptul că o femeie era foarte agresivă cu copilul, iar în momentul în care i-a atras atenția a devenit agresivă și față de ea", a declarat Diana Sarcă, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Drept urmare, la fața locului a ajuns un echipaj al Poliției.

"În momentul în care i s-a cerut să se legitimeze, aceasta a refuzat și chiar l-a lovit cu pumnul pe unul dintre polițiști. La momentul imobilizării a avut același comportament agresiv și față de celălalt polițist, mușcându-l. Persoana a fost condusă la unitatea de Poliție, a fost audiată, iar în urma audierii procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecăria Sectorului 2 a dispus reținerea acesteia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Femeia reținută de Poliție într-un mall din București și-a bătut copilul și l-a lovit cu pumnul pe un polițist (Video)