Antena Meniu Search
x

Scenă violentă într-un mall din Bucureşti: o mamă care şi-ar fi agresat copilul a fost încătuşată de poliţişti

O scenă şocantă a fost filmată într-un mall din Capitală şi postată, de un martor, pe Facebook. În imagini se vede cum o femeie este târâtă de doi poliţişti.

O mamă care şi-ar fi agresat copilul a fost arestată de poliţişti, într-un mall din Bucureşti - Facebook

O scenă şocantă a fost filmată într-un mall din Capitală şi postată, de un martor, pe Facebook. În imagini se vede cum o femeie este târâtă de doi poliţişti pe holurile mall-ului, chiar sub ochii copilului ei, ce pare să nu aibă mai mult de 5 ani.

Mama ţipă şi cere să fie lăsată în pace, dar oamenii legii continuă să o împingă. Ba chiar îi pun cătuşele. Scena violentă îl sperie pe copil, care plânge şi îşi strigă mama.

Scena s-a consumat în Mega Mall, în Pantelimon.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mulţi oameni le cer poliţiştilor s-o elibereze pe femeie şi îşi fac griji pentru copil. Bărbatul care a postat imaginile pe Facebook a precizat, într-un comentariu, că femeia nu ar fi făcut nimic grav. 

Ar fi avut doar un schimb de replici cu o altă clientă, lucru pe care l-ar fi auzit paznicii mall-ului.

Potrivit martorilor, copilul a fost luat acasă de alţi clienţi şi a fost recuperat târziu în noapte de rudele mamei.

Poliţia vine în schimb cu altă versiune. Surse din anchetă spun că femeia arestată şi-ar fi lovit copilul în timp ce era în mall. O martoră i-a chemat pe cei doi poliţişti. Copilul a fost preluat de nişte cunoscuţi ai femeii, au precizat sursele din anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Scenă violentă într-un mall din Bucureşti: o mamă care şi-ar fi agresat copilul a fost încătuşată de poliţişti