Antena Meniu Search
x

Zbor frânt la numai 19 ani. Iuliana, o elevă model din Vaslui care își dorea să ajungă polițist, a murit inexplicabil (Foto)

Iuliana Valeria Popa, o elevă model din Vaslui, în vârstă de numai 19 ani, care își dorea să ajungă polițist, a murit inexplicabil.

Iuliana Valeria Popa, o elevă model din Vaslui, în vârstă de numai 19 ani, care își dorea să ajungă polițist, a murit inexplicabil.

Pe 11 ianuarie, Iuliana, tânăra care locuia alături de familie în satul Gura Idrici, comuna Roșiești, județul Vaslui, a căzut pur și simplu din picioare fără ca familia să știe că suferă de vreo afecțiune.

Iuliana a fost preluată în comă de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean Vaslui. Ulterior, eleva model a Colegiului Economic 'Anghel Ruginã' din Vaslui a fost transferată la un spital din Capitală.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Pe acelaşi subiect

Pe 24 ianuarie, Iuliana a fost deconectată de la aparate și a murit. Fata era studentă la Agronomie și se înscrisese la Școala de Poliție din Câmpina, având o dorință foarte mare de a lucra în Poliție.

Iuliana Valeria Popa a murit la numai 19 ani din cauza unui anevrism cerebral

Potrivit medicilor legiști, care au efectuat necropsia, Iuliana a avut un anevrism cerebral care i-a inundat o parte a creierului cu sânge, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Iuliana Valeria Popa locuia alaturi de familie in satul Gura Idrici din Vaslui

Conform presei locale, Iuliana a fost adusă acasă, iar înmormântarea va avea loc duminică, 28 ianuarie, la cimitirul din satul natal, Gura Idrici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Zbor frânt la numai 19 ani. Iuliana, o elevă model din Vaslui care își dorea să ajungă polițist, a murit inexplicabil (Foto)