Antena Meniu Search
x

Foto Femeie moartă, după ce a rămas încarcerată pe bancheta din spate, într-un accident teribil în Tulcea. Doi adulţi şi un copil, răniţi

O femeie a murit şi trei persoane au fost rănite, marţi, în urma unui accident rutier produs în apropiere de localitatea tulceană Valea Teilor.

de Redactia Observator

la 26.12.2023, 12:55

Potrivit informaţiilor transmise de Inspectortul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea, la faţa locului au fost mobilizate două echipaje de salvatori cu o autospecială de descarcerare şi una de stingere, două ambulanţe şi un elicopter SMURD.

"Ajunşi la locul evenimentului, pompierii tulceni au constatat că în autoturismul implicat în accidentul rutier se afla o persoană de sex feminin încarcerată pe bancheta din spate. În scurt timp aceştia au reuşit să extragă victima însă, din păcate, fără semne vitale", au precizat reprezentanţii ISU Tulcea.

Celelalte trei victime, o femeie, un bărbat şi un copil, au fost preluate de echipajele medicale pentru acordarea asistenţei de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Femeie moartă, după ce a rămas încarcerată pe bancheta din spate, într-un accident teribil în Tulcea. Doi adulţi şi un copil, răniţi