Antena Meniu Search
x

Video Femeie, înțepată acasă de un scorpion, după ce a cumpărat banane de la Lidl. În ce stare se află ieșeanca

Incident neobișnuit în Iași! O femeie a fost înțepată în mână de un scorpion, după ce ar fi cumpărăt banane de la un magazin Lidl. Aceasta crede că vietatea ar fi fost adusă în magazin cu un transport mai mare, iar scorpionul a ajuns la ea acasă direct în punga de cumpărături. Fructele proveneau din Ecuador.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 25.04.2023, 09:13

Vezi și

Ieșeanca susține că a fost înțepată de scorpionul adus cu un transport de banane în magazin. A adus vietatea acasă, după ce ar fi cumpărat banane din Lidl acum câteva zile. Se pare că femeia a fost înțepată aseară, dar abia spre dimineață și-a dat seama că este vorba despre un scorpion. Nici prin cap nu i-a trecut la început de pericolul care o paște.

Ieșeanca s-a prezentat la Spitalul de Boli Infecțioase, unde a fost evaluată de medici. Femeia prezenta o înțepătură de mici dimensiuni, chiar dacă nu avea simptome clare în urma înțepăturii de scorpion. I s-a recomandat să meargă la UPU, dacă ulterior apar semne că i-ar fi mai rău.

Incidentul se putea transforma într-o adevărată tragedie, având în vedere că veninul scorpionului poate fi letal. Chiar şi aşa însă, ea a primit la spital tratament de specialitate. Şi nu este pentru prima oară când se întâmplă astfel de evenimente. Acum doi ani, o vânzătoare din Constanţa a fost înţepată de un scorpion care se afla într-o ladă cu căpşuni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Femeie, înțepată acasă de un scorpion, după ce a cumpărat banane de la Lidl. În ce stare se află ieșeanca