Antena Meniu Search
x

Video Femeie salvată de la înec, după o tentativă de suicid. Ambulanţa s-a împotmolit în nisip pe plaja din Eforie Nord

Intervenţie a echipajelor de urgenţă constănţene, la malul mării. Duminică, în jurul orei prânzului, o femeie a fost salvată de la înec, pe plaja din Eforie Nord. Localnica în vârstă de 58 de ani, care ar fi vrut să se sinucidă, a fost adusă la mal în şoc hipotermic, dar nisipul le-a creat dificultăţi salvatorilor. Cu roţile împotmolite, ambulanţa nu mai putea pleca spre spital.

de Redactia Observator

la 07.11.2021, 15:54

Vezi și

O femeie în vârstă de 58 de ani, în pericol de înec, a fost scoasă la mal după intervenția salvatorilor constănțeni. Potrivit declaraţiilor unui martor, aceasta s-ar fi aruncat în apele mării îmbrăcată şi încălţată, în încercarea de a-şi pune capăt zilelor. Dar oamenii aflaţi în apropiere au observat silueta care se zbătea în apă şi au alertat imediat echipele de urgenţă, printr-un apel la 112. Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei prânzului, pe plaja Eforie Nord, iar la sosirea pompierilor femeia se afla printre stabilopozi. 

Femeia a mărturisit că voia să se sinucidă. Ambulanţa, împotmolită în nisip pe plaja din Eforie Nord

După experienţa la limita morţii, femeia din Techirghiol era confuză, aproape fără suflu, dar a apucat să le mărturisească celor care o transportau spre ambulanță că intenţiona să se sinucidă. A ajuns în mâinile paramedicilor, în şoc hipotermic, urmând să fie transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Județean Constanța. Însă nisipul le-a creat dificultăţi salvatorilor, ambulanţa împotmolindu-se pe plajă, de unde cu greu a fost urnită din loc. Oamenii şi-au adunat puterile şi au împins cot la cot maşina, până ce a putut porni spre unitatea medicală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Femeie salvată de la înec, după o tentativă de suicid. Ambulanţa s-a împotmolit în nisip pe plaja din Eforie Nord