Antena Meniu Search
x

Video Femeie sfâşiată de câinii de luptă ai şefului său, lângă o sală de evenimente din Mureş. Ducea gunoiul când cei doi Presa Canario s-au năpustit asupra ei

Caz extrem de grav, anchetat de poliţia din Luduş. O femeie de 38 de ani a fost sfâşiată de câinii şefului său, în timp ce era la muncă. Este vorba despre doi câini de luptă, extrem de agresivi, din rasa Presa Canario! Femeia făcea curăţenie la o sală de evenimente, iar atacul s-ar fi produs în momentul în care a vrut să arunce gunoiul. Câinii erau ţinuţi în mod normal în cuşcă, dar cineva ar fi uitat uşa deschisă. Victima a fost operată, dar este în continuare în stare gravă.

de Redactia Observator

la 22.05.2024 , 13:48

Atacul a avut loc după-amiaza, când în sala de evenimente era o petrecere. Vecinii spun că patronul avea doi câini agresivi. "Pe acolo ţi-e frică să treci că sunt câini periculoşi. Nu ai cum să treci pe acolo! E imposibil", spune o femeie.

Femeie sfâşiată de câini, în Mureş

În mod normal, câinii care ar aparţine rasei Presa Canario erau ţinuţi închişi. Nu se ştie în ce condiţii au fost eliberaţi din cuşcă. "Sunt doi câini din ăia mari. Doi câini mari.... Au fost dezlegaţi, au fost în ţarc, au rupt ţarcul asta nu mai știu", povesteşte un bărbat. "Dacă era un copil îl mânca de viu. Unde trăim în junglă sau unde... Aşa ceva nu se poate! Atâţia câini!", se revoltă o femeie.

Vezi și

Atacul a fost cumplit. Câinii au muşcat-o pe femeia de 38 de ani de mâini, abdomen şi picioare. "E dezastru cum a muşcat-o! Normal. E inacceptabil", spune o altă femeie.

Pe acelaşi subiect

Femeia a fost dusă la spital la Târgu Mureş şi a fost băgată imediat în operaţie. Între timp, poliţiştii au deschis o anchetă. La faţa locului au venit şi reprezentanţi ai Biroului pentru Protecţia Animalelor care au constatat că animalele aveau urechile cupate, intervenţie interzisă de lege.

"Poliţiştii pentru Protecţia Animalelor desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intervenţii chirugicale destinate modificării aspectului unui animal, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 205", a declarat Alexandra Luca, purtător de cuvânt IPJ Mureş.

Reacţia patronului restaurantului

Patronul restaurantului a refuzat să dea un punct de vedere după incident: "Discutaţi cu avocatul!"

Proprietarul câinilor este acum cercetat penal pentru că nu a luat măsuri de prevenire a atacului, dar şi pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Femeie sfâşiată de câinii de luptă ai şefului său, lângă o sală de evenimente din Mureş. Ducea gunoiul când cei doi Presa Canario s-au năpustit asupra ei