Antena Meniu Search
x

Femeie spulberată de tren, în Teleorman. Un mecanic a găsit trupul decapitat pe şinele de cale ferată

Un incident tulburător s-a petrecut, vineri, în judeţul Teleorman. O femeie de 56 de ani, lovită de tren între Valea Cireșului și Rădulești, a fost practic decapitată în urma impactului mortal. Un mecanic de tren a observat cadavrul pe şinele de cale ferată, la ieşirea din localitatea Botoroaga, şi a alertat poliţia. Oamenii legii încearcă să stabilească acum dacă e vorba despre un accident tragic sau o sinucidere.

de Redactia Observator

la 28.10.2022, 13:49

Femeia lovită de tren nu a avut nicio şansă de supravieţuire
Femeia lovită de tren nu a avut nicio şansă de supravieţuire

Tragedie în Teleorman, unde trupul unei femei a fost descoperit vineri, pe şinele de cale ferată, la ieşirea din localitatea Botoroaga. Potrivit primelor informaţii, victima în vârstă de 56 de ani a fost lovită de tren, fiind practic decapitată. Având în vedere gravitatea rănilor, aceasta nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Poliţiştii ajunşi la faţa locului încearcă să lege firul evenimentelor şi să stabilească dacă totul a fost un accident sau dacă femeia s-a sinucis.

Femeie decapitată, pe şinele de cale ferată

Incidentul s-a petrecut între Valea Cireșului și Rădulești, victima nefiind momentan identificată. "La data de 28 octombrie, a.c., orele 10:55, am fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către un cetățean cu privire la producerea unui accident feroviar. Polițiștii din cadrul Biroului Transporturi Teleorman s-au deplasat la fața locului constatând că cele sesizate se confirmă, victima fiind o persoană de 56 de ani, de sex feminin, din comuna Botoroaga, județul Teleorman. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză ar fi fost surprinsă și accidentată de o garnitură de tren la km 52 +40 între localitățile Târnava și Rădulești. În urma impactului a rezultat decesul persoanei,aceasta fiind transportată la o unitate medicală în vederea efectuării necropsiei. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt", transmite IPJ Teleorman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Femeie spulberată de tren, în Teleorman. Un mecanic a găsit trupul decapitat pe şinele de cale ferată