Antena Meniu Search
x

Video Femeie ţinută în viaţă de aparate, după ce i s-a făcut rău când a intrat într-un bloc din Capitală în care tocmai se făcuse dezinsecţie

O femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce a intrat într-un bloc în care tocmai se făcuse dezinsecţie. Femeia îngrijea o bătrână şi s-a prăbuşit în apartamentul acesteia. Administratorul blocului neagă că ar fi existat vreo problemă cu firma care a făcut operaţiunea. Femeia este acum ţinută în viaţă de aparate, iar poliţiştii au deschis un dosar penal.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 18.11.2021, 21:08

Vezi și

La câteva ore după ce a început dezinsecţia, în blocul din sectorul 3 s-a dat alarma. Unei femei de 57 de ani, care îngrijea o vârstnică din clădire, i s-a făcut rău, după ce a petrecut doar câteva minute pe scară.

Femeia a ajuns tuşind puternic în apartamentul bătrânei pe care o îngrija. A încercat mai întâi să deschidă un geam însă acest lucru nu a ajutat-o. S-a prăbuşit în baia locuinţei iar bătrâna a chemat ajutoare. 

Fratele femeii a venit într-un suflet când a auzit ce s-a întâmplat. 

Silviu Secereanu,fratele victimei: A încercat să sune la 112 dar nu a apucat. Femeia săraca aşa bătrână cum e s-a dus şi a chemat o vecină. 

Pe acelaşi subiect

Reporter: Când aţi ajuns aici mai mirosea? 

Silviu Secereanu,fratele victimei: Ca un fel de fum amărui.

Emilia Vulpe, administrator de bloc: Nu s-a folosit nicio substanţă puternică, oamenii erau informaţi de seara...Am înţeles că a avut şi alte probleme de sănătate, i s-a făcut rău, a venit SMURDUL şi din tot lucrul ăsta s-a făcut un adevărat tam-tam.

Reporter: Au fost probleme până acum?

Emilia Vulpe, administrator de bloc: Niciodată, niciodată. Noi lucrăm cu firma de 5 ani.

Mai mulţi vecini s-au plâns de mirosul puternic

Totuşi, şi alţi vecini s-au plâns de probleme. 

''După zece minute m-am înecat în casă. Mă înecam. Mă înecam şi nu mai puteam să respir.'' 

''Când se face dezinsecţie aici în bloc, se simte vreun miros?

S-a simţit foarte mult acum, şi în casă tuşeam.''

Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISUB-IF: La intervenţia din Şoseaua Mihai Bravu, echipajul CBRN a efectuat măsurători în urma cărora s-a detectat amoniac în aer însă sub pragul de pericol.

Femeia intoxicată ar fi suferit de astm, spun surse din anchetă. A fost dusă în stare gravă la Spitalul Floreasca. 

Silviu Secereanu, fratele victimei: I s-a oprit inima de două ori, au încercat săracii să facă minuni. Acum respiră mecanic, pur şi simplu o ţine în viaţă un aparat.  

Neoficial, medicii spun că nu se poate stabili clar o legătură între operaţiunea de dezinsecţie şi starea femeii. Totuşi, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Femeie ţinută în viaţă de aparate, după ce i s-a făcut rău când a intrat într-un bloc din Capitală în care tocmai se făcuse dezinsecţie