Antena Meniu Search
x

Festivalul de la Cannes, nelipsit de controverse. Actorului Alain Delon ar putea primi trofeul Palme d'Or onorific

Festivalul de la Cannes se apropie cu paşi repezi, iar un eveniment de asemenea anvergură, bineînţeles, nu putea fi lipsit de controverse.

de Redactia Observator

la 08.05.2019, 11:42

Vezi și

Festivalul de la Cannes se apropie cu paşi repezi, iar un eveniment de asemenea anvergură, bineînţeles, nu putea fi lipsit de controverse.

Conducerea Festivalului a atras multe critici, după ce a anunţat că îşi menţine decizia de a-i acorda actorului Alain Delon trofeul Palme d'Or onorific, în ciuda declaraţiilor sale controversate despre femei şi despre susţinerea extremei drepte.

Fondatoarea Women and Hollywood, Melissa Silverstein spune că este extrem de dezamăgită pentru că un actor care a recunoscut că a fost violent cu femeile, s-a alăturat Frontului Naţional rasist şi antisemit şi care a declarat că a fi gay este împotriva naturii va fi recompensat cu un asemenea trofeu.

În replică, fondatorii de la Cannes au răspuns că trofeul este îi este acordat lui Delon pentru activitatea sa ireproşabilă în cinematografie. Ajuns la cea de-a 72-a ediţie, Festivalul de Film de la Cannes va avea loc între 14 şi 25 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Festivalul de la Cannes, nelipsit de controverse. Actorului Alain Delon ar putea primi trofeul Palme d'Or onorific