Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 4 ani, accidentată mortal de o autoutilitară, în Prahova. Copila ieşise în stradă pe o tricicletă

O fetiţă de 4 ani a fost accidentată mortal de o autoutilitară, după ce a ieşit dintr-o curte direct în stradă pe tricicletă. Copila nu a avut nicio şansă.

de Redactia Observator

la 03.11.2022, 11:39

Fetiţă de 4 ani, accidentată mortal de o autoutilitară, în Prahova. Copila ieşise în stradă pe o tricicletă - Profimedia

Fata a fost accidentată mortal de autoutilitară pe DJ 100N, pe raza localităţii Făget, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

A murit în faţa casei

Din primele verificări a reieşit faptul că un şofer în vârstă de 46 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 100N, pe raza localităţii Făget, a surprins şi accidentat o minoră de 4 ani care ar fi ieşit din curtea unui imobil, conducând o tricicletă.

În urma accidentului, fetiţa a decedat. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 4 ani, accidentată mortal de o autoutilitară, în Prahova. Copila ieşise în stradă pe o tricicletă