Antena Meniu Search
x

Video Fetiță de 9 ani, la spital după ce a căzut din maşina condusă de tatăl ei. Copila și-a desprins centura și a deschis ușa autoturismului în mers

Un moment de neatenţie putea duce la o tragedie în Maramureş. O fetiţă de nouă ani a ajuns la spital după ce a căzut din maşina condusă de tatăl ei. Copila şi-a desprins centura de siguranţă şi a deschis uşa autoturismului în mers.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 06.06.2023, 13:53

Vezi și

Fetița, în vârstă de 9 ani, a suferit leziuni la nivelul capului și a rămas internată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. Dacă mașina în care se afla ar fi fost prevăzută cu un sistem de protecție, atunci fetița nu ar mai fi reușit să deschidă portiera mașinii care se afla în mers. 

Fetița și-a desprins centura și a deschis ușa mașinii

Practic, este un buton galben care, în momentul în care este activat, atunci portiera se poate deschide doar din partea exterioară. În urma incidentului, polițiștii s-au sesizat, iar pe numele tatălui fetiței de 9 ani a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Fetiță de 9 ani, la spital după ce a căzut din maşina condusă de tatăl ei. Copila și-a desprins centura și a deschis ușa autoturismului în mers